Vaatteet ja asusteet

Löydät meiltä valikoiman yhdenkoon vaatteita, jotka valmistetaan pääasiassa Italiassa ja Espanjassa. Vaatteita meille saapuu mm. Suomalaiselta maahantuojalta, ihanalta perheyritykseltä, Peuralta. 

Yhdenkoon vaatteissa on se etu, että saamme paljon erilaisia tuotteita valikoimaamme ja se myös vaihtuu jatkuvasti. Välillä uutuuksia saapuu ihan viikoittain ja voimme tarjota asiakkaillemme usein uutta ihasteltavaa. 

Meiltä löytyy myös Suomalaisen Aarteen vaatteita ja asusteita. Aarre on erittäin laadukas ja vastuullinen valmistaja, jonka vaatteissa on hyvä koko valikoima ja yleensä tuotteet valmistetaan koossa XS-4XL. Voit lukea Aarteesta tarkemmin alta löytyvästä esittelytekstistä. 

Valikoimissamme on myös Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja koruja. Olemme iloisia voidessamme tarjota valikoiman koruja Jatulilta, Muotiluhuone Tuokiolta ja  Mine Güngöriltä. Tervetuloa tutustumaan!


Aarre

11.05.2022

Tiesitkö, että Mielitietystäni löytyy nykyisin myös Aarteita!?

Mine Güngör

11.01.2022

Mine Güngör on helsinkiläinen korusuunnittelija. Hän on ammatiltaan kuvataiteilija, joka näkyy omaperäisenä kuvamaailmana. Tuotteet kootaan käsin Kallion myymälässä henkilökunnan voimin. Kaikki korut printataan ja leikataan Helsingin Vallilassa.

Peura

30.08.2021

Peura on meille tuttu jo vuosien takaa. Peuralta valikoimaamme onkin valikoitunut mm. aina yhtä ihanan pehmeitä neuleita, kauniita ja kestäviä pellavavaatteita sekä ihania tunikoita ja mekkoja.

Jatuli

29.08.2021

Olemme niin iloisia ja ylpeitä, että saimme liikkeeseemme valikoiman Nina Jatulin korvakoruja. Korut ovat näyttäviä ja silti ihanan keveitä kantaa ja kaikki Suomessa valmistettuja!