Aarre

11.05.2022


Tiesitkö, että Mielitietystäni löytyy nykyisin myös Aarteita!? 


Aarrelabel on kotimainen hyvän mielen vaatebrändi. Aarre tuo ihmiset yhteen tarjoamalla mukavia, aikaa ja käyttöä kestäviä sekä vastuullisesti valmistettuja vaatteita kaikille. 

Aarre tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.  aarteen tuotteet valmistetaan heille, jotka kaipaavat selkeyttä nopean muutoksien ja muodin maailmassa."Me rakastumme vaatteisiimme joka päivä, arvostamme niitä valmistavia ihmisiä ja niiden materiaaleja. Missiomme on tehdä tämä mahdolliseksi myös sinulle." (www. Aarrelabel.com) 

 Aarre -merkin omistavat sisarukset Laura, Riikka ja Marko. Aarteen vaatteet valmistetaan sisarusten omistamassa ompelimossa Portugalissa. Vastuu oman tehtaan työntekijöistä, hankinnoista ja tuotteista on ompelimon suomalaisella toimitusjohtajalla, perheen keskimmäisellä sisaruksella, Riikka Oliveiralla. Hän huolehtiikin, että toimittajat ja yhteistyökumppanit noudattavat ekologisia ja eettisiä arvoja.

Nimikin sen kertoo.  Vaatteet ovat Aarteita ja niitä ei tehdä turhaan.         

lisää tietoa ja vaatteiden hoito-ohjeita löydät Aarteen sivuilta www.aarrelabel.com

Meille on ollut ilo toimia Aarteen jälleenmyyjänä nyt muutamia kuukausia ja olemme vakuuttuneita sekä vaatteiden laadusta, että käyttömukavuudesta. Välillä täällä putiikittaret melkein asuvat näissä vaateissa. ;) Niin mukavia ne ovat päällä. Omat Aarteemme ovat kestäneet hyvänä myös pesusta toiseen! Useimmat Aarteet valmistetaan koossa XS-4XL mikä takaa sen, että kaikenkokoiset naiset pääsevät niistä nauttimaan!

Suosittelemmekin, että tulet kokeilemaan ja ihastumaan Aarteisiin ja ehkäpä kohta sellainen löytyy sinunkin vaatekaapistasi!