Poopua

31.08.2021

Poopua on suomalainen yritys, jonka takaa löytyy yksi äiti ja kolme lasta. Jokaiselle tuotekategorialle löytyy oma tuotetestaaja ja Aatto, Anselmi sekä Alma pitävätkin huolen, että tuotteet testataan äärimmäisissä olosuhteissa ja niiden kestävyys on huippuluokkaa. 

Vuonna 2016 kyseinen äiti päätti, että haluaa tarjota lapsille suomessa valmistettuja turvallisia leluja ja niin syntyi Poopua. Nimen Poopua keksi Alma, jonka suussa pompulat eli helmet taipuivatkin poopuoiksi. 

Kaikki Poopuan lelut ovat  CE-merkittyjä.  Lelut ovat siis myrkyttömiä ja vastaavat myös muilta osin niille asetettuja määräyksiä. Poopuan tuttinauhat ovat tuttinauhastandardin SFS-EN 12586 mukaisia.

Vastuullisuutta on mietitty myös Poopuan pakkauksissa.  Pakkauksissa pyritään käyttämään mahdollisimman vähän muovia. Poopua käyttää suomalaisia yrityksiä ja materiaaleja ostamissaan palveluissa aina, kun se vain on mahdollista. Suomalaisuus on Poopualle todella tärkeä arvo.

Poopuassa meihin vetosi ihana ja ajaton design yhdistettynä suomalaiseen osaamiseen ja ettisiin arvoihin. Nämä ovat ihania lahjoja pienimmille! Meidän valikoimissamme Poopualta on mm. heidän ihania puupunen tuttinauhoja, lasten koruja, puruleluja sekä turbaaneita aikuisille. Tule ihmeessä paikanpäälle tutustumaan ja hypistelemään!.