Peura

30.08.2021

Peura on meille tuttu jo vuosien takaa. Peuralta valikoimaamme onkin valikoitunut mm. aina yhtä ihanan pehmeitä neuleita, kauniita ja kestäviä pellavavaatteita sekä ihania tunikoita ja mekkoja. 

Ei saa myöskään unohtaa Peuran ihania housuja. Nämä ovat päässeet ilahduttamaan jo useamman asiakkaan vaatekaappia. Yhdenkoon housut, jotka  silti sopivat niin monen kokoisille naisille! Löytyy myös korkeampi vyötäröisiä malleja ja kaikille on yhteistä joustava materiaali, joka tekee housuista miellyttävän tuntuiset päällä. Peuralta valikoimastamme löytyy myös aina yhtä suositut puuvilla-silkki huivit. Paksumpia huiveja talvikauteen ja ihanan persoonallisia pipoja.  


Peura on suomalainen perheyritys, joka toimii maahantuojana Italialaisille ja Espanjalaisille vaatteille. Peuran intohimoihin kuuluvatkin luonnonmateriaalit, kuten villa, silkki ja pellava, sekä kauniit naiselliset asukokonaisuudet.

Peuran vaatteet ovat pääosin yhdenkoon vaatteita, joiden kuitenkin olemme todenneet sopivan monille eri kokoisille naisille, Siksi meiltä löytyykin hyvä valikoima erilaisia ja usein vaihtuvia malleja.