Kaikki artikkelit

Vintage Paint

20.09.2022

Meiltä pyydettiin valikoimaamme jälleen näitä ihania kalkkimaaleja ja nyt niitä löytyy meiltä!

Aarre

11.05.2022

Tiesitkö, että Mielitietystäni löytyy nykyisin myös Aarteita!?

Mine Güngör

11.01.2022

Mine Güngör on helsinkiläinen korusuunnittelija. Hän on ammatiltaan kuvataiteilija, joka näkyy omaperäisenä kuvamaailmana. Tuotteet kootaan käsin Kallion myymälässä henkilökunnan voimin. Kaikki korut printataan ja leikataan Helsingin Vallilassa.

Saaren taika

01.09.2021

Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet ovat Saaren Taian tuotekehityksen kulmakiviä. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa Suomen kauniista saaristosta, missä reseptit ja tuotteet testataan ja kehitetään. Saarentaika ihonhoitotuotteiden kehittäjällä Johannalla on itselläkin atooppinen, herkkä ja reagoiva iho. Tästä syystä hän onkin kehittänyt tuotteet...

The Gift label on lahjatavaroita valmistava yritys Amsterdamista. Yrityksen intohimona on valmistaa erityisiä ja hyvin suunniteltuja lahjoja. Heistä on ihana luoda kauniita ja herkullisia vartalonhoitotuotteita ja lifestyle tuotteita, jotka piristävät mieltäsi iloisilla teksteillä ja etiketeillä! Nämä suloiset ja hauskat tuotteet sopivat lahjaksi...

Madam Stolz

31.08.2021

Madam Stolz on erityisen ihana tuttavuus sisustuksen saralla. Meille merkki on tuttu jo vuosien takaa, mutta edelleenkin ajankohtainen ihanine boho-vaikutteineen. Madam Stolz nimen takaa löytyy tanskalainen Pernille Stolz, joka 30-vuotta sitten pakkasi laukkunsa ja lähti seikkailulle kohti intiaa. Hän ihastui maahan ja rahoittikin matkusteluaan...

Poopua

31.08.2021

Poopua on suomalainen yritys, jonka takaa löytyy yksi äiti ja kolme lasta. Jokaiselle tuotekategorialle löytyy oma tuotetestaaja ja Aatto, Anselmi sekä Alma pitävätkin huolen, että tuotteet testataan äärimmäisissä olosuhteissa ja niiden kestävyys on huippuluokkaa.

Peura

30.08.2021

Peura on meille tuttu jo vuosien takaa. Peuralta valikoimaamme onkin valikoitunut mm. aina yhtä ihanan pehmeitä neuleita, kauniita ja kestäviä pellavavaatteita sekä ihania tunikoita ja mekkoja.

Jatuli

29.08.2021

Olemme niin iloisia ja ylpeitä, että saimme liikkeeseemme valikoiman Nina Jatulin korvakoruja. Korut ovat näyttäviä ja silti ihanan keveitä kantaa ja kaikki Suomessa valmistettuja!

Design Letters

27.08.2021

Design Letters on tanskalainen yritys, jonka entinen toimittaja Mette Thomsen perusti vuonna 2009. Design Letters käyttää Arne Jacobsenin käsin piirrettyä typografiaa vuodelta 1937 ja tuotteissa yhdistyy Metten rakkaus kirjoittamiseen ja tyylikkääseen muotoiluun.

Meiltä löytyy myös ihania herkkuja Kanelimammalta. Kanelimamman tuotteet ovat mitä ihastuttavimpia lahjoja ja maistuvat kyllä taivalliselta myös ihan omaan suuhun! Mitä ihaninta ne on tietysti valmistettu ilman palmuöljyä!

Teeleidi

30.07.2021

Rakkaudesta teehen syntyi Teeleidi