kanelimamma.com
kanelimamma.com

Lahjat ja herkut 

Olemme pyrkineet valitsemaan liikkeeseemme ihania lahjatuotteita ja tekemään lahjan antamisesta sinulle entistäkin helpompaa. Lahjaa antaessamme mietimme  usein tarkkaan, mitä toinen ihminen tarvitsee, emmekä halua viedä toiselle mitään turhaa. Tästä syystä olemmekin tuotteita valikoidessa kiinnittäneet erityisesti huomiota siihen, että voimme tarjota asiakkaillemme sellaisia tuotteita, joiden saamisesta lahjan saaja varmasti ilahtuu. Meiltä löydät valikoiman saippuoita, kynttiöitä, astioita, suussa sulvia herkkuja ja kosmetiikkaa. Lapsille on myös ihan oma valikoimansa mm. kauniita koruja ja puisia leluja. Lahjat ovat paitsi käytönnöllisiä myös kauniita. Ihanat pakkaukset ja ilahduttavat tekstit tuskin tekevät hallaa. Tule valitsemaan lahja, joka ilahduttaa!

Pakaamme tietysti lahjasi myös kauniisti ja valikoimassamme on kauniita kortteja kirsikaksi kakun päälle!

The Gift label on lahjatavaroita valmistava yritys Amsterdamista. Yrityksen intohimona on valmistaa erityisiä ja hyvin suunniteltuja lahjoja. Heistä on ihana luoda kauniita ja herkullisia vartalonhoitotuotteita ja lifestyle tuotteita, jotka piristävät mieltäsi iloisilla teksteillä ja etiketeillä! Nämä suloiset ja hauskat tuotteet sopivat lahjaksi...

Poopua

31.08.2021

Poopua on suomalainen yritys, jonka takaa löytyy yksi äiti ja kolme lasta. Jokaiselle tuotekategorialle löytyy oma tuotetestaaja ja Aatto, Anselmi sekä Alma pitävätkin huolen, että tuotteet testataan äärimmäisissä olosuhteissa ja niiden kestävyys on huippuluokkaa.

Meiltä löytyy myös ihania herkkuja Kanelimammalta. Kanelimamman tuotteet ovat mitä ihastuttavimpia lahjoja ja maistuvat kyllä taivalliselta myös ihan omaan suuhun! Mitä ihaninta ne on tietysti valmistettu ilman palmuöljyä!

Teeleidi

30.07.2021

Rakkaudesta teehen syntyi Teeleidi